Digital
Marketing
Agency

Puna jonë

flet vetë

për ne.

Klientë të kënaqur

0 +

Banera të punuar

0 +

Video Grafike

0 +

Fushata reklamimi

0 +

Plotëso të dhënat & merr një prezantim të personalizuar FALAS

  Digital
  Marketing
  Agency

  Puna jonë

  flet vetë

  për ne.

  Klientë të kënaqur

  0 +

  Banera të punuar

  0 +

  Video Grafike

  0 +

  Fushata reklamimi

  0 +

  Plotëso të dhënat & merr një prezantim të personalizuar FALAS

   Njihuni me punët tona

   Përshtypje të klientëve

   Digital Head është një skudër kreative dhe mbi të gjitha korrekte. Nga plani marketing tek zbatimi i tij është si të kesh një departament marketingu gjithmonë të disponueshëm,që e njeh dhe përkushtohet maksimalisht për kompaninë tënde.

   Skifter Picari

   CEO, Prestige Home

   Kam patur mundësinë që të bashkëpunoj me Digital Head, ku më kanë ndihmuar me implementimin e strategjisë së marketingut dhe graphic design për Mane TCI. Ka qenë një eksperiencë fantastike të punoj me një skuadër të kompletuar me marketerë ekselent dhe dizanjer kreativ. Janë një skuadër entuziaste individësh që “mendojnë jashtë kutisë” dhe gjithmonë të disponueshëm për të përmbushur deadline të vështira.

   Igla Gjoka

   Marketing Manager

   Puna me Anisën dhe skuadrën e saj është gjithnjë një kohë e bukur shkëmbimi idesh. Digital Head është e vetmja agjenci që mbaron punën në kohë dhe ekzekuton të gjitha idetë me profesionalizëm dhe shpejtësi. Stafi është miqësor, i vëmendshëm dhe shumë i shpejtë. Digital Head është vërtetë kompania që do ju ndihmojë të tejkaloni konkurencën. Në eksperiencën time e rekomandoj 100%.

   Andi Salaj

   Marketing & Business Development,Swiss Brands Distribution sh.p.k